Best radio player

woensdag 15 juni 2011

Crowbar: Sever The Wicked Hand



Crowbar: Sever The Wicked Hand


Langzaam, stug en loodzwaar zijn hier de adjectieven van toepassing. Tot zover deze les in de Nederlandse taal. Daar ikzelf nooit verkocht ben geraakt aan Crowbar is het schrijven van een nuttige review over deze nieuwste tank “Sever The Wicked Hand” niet zo evident.
Toegegeven het gaat er allemaal netjes in gelijk zoete koek en laat je grijpen naar de repeat button na afloop van het laatste nummer. Ik ga echter de verrassing niet verpesten door elk nummer apart te bespreken, de echte Crowbar fans van weleer zullen sowieso een meer gefundeerde mening kunnen vormen over elk nummer en een betere vergelijking kunnen maken met hun vorig werk.
Hoe zwaar alles ook klinkt, af en toe worden de tempo’s ook eens opgedreven zodat de hele CD boeiend blijft tot op het einde. Een uitschieter is vooral The Cemetary Angels, en dan zeker na het “BRING IT DOWN” stuk, maar over de hele lijn zit het album wel snor. Voor de mensen die misschien eens gedacht hadden dat deze CD eens moest beluisterd worden omdat ze Crowbar nog kennen van vroeger, grijp uw kans en misschien kunnen jullie wel eens bijzonder aangenaam verrast worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten